Prijzen en formulier

Prijzen m.i.v. 1-Januari-2022.

Wenkbrauwen met de voor u meest geschikte techniek        €   315,- (3 behandelingen).
Kleur correctie van de wenkbrauwen        €      95,- (per behandeling)
Bijwerken van de wenkbrauwen of eye-liner door ons gezet. Met nog voldoende zichtbaar aanwezig pigment.        €      85,- (per behandeling)
   
Bijwerken van de wenkbrauwen of eye-liner door iemand anders gezet met nog voldoende aanwezig zichtbaar pigment. (geen correctie)        €     125,- (per behandeling)
Eye-liner boven en onder het oog        €    265,- (2 behandelingen)
High Light Eye-liner:        €   175,- (2 behandelingen)
Eye-liner alleen boven of onder        €   175,- (2 behandelingen)
Laser behandeling vanaf        €      55,- (per behandeling)

Voor alle behandelingen geldt dat het gehele bedrag bij de eerste behandeling voldaan moet worden (u kunt bij ons natuurlijk met ieder wettig betaalmiddel betalen)

Klik hier om het toestemmingsformulier van de GGD door te lezen en te downloaden zodat u deze eventueel alvast mee kunt nemen tijdens de eerste afspraak.

Klik hier voor de informatie over de risico’s van cosmetische tatoeages en permanente make-up.

klik hier voor de nazorginstructie voor cosmetische tatoeages en permanente make-up.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 20220308_103130-1-1024x564.jpg
30 jaar permanent make-up

13 gedachten over “Prijzen en formulier

 1. Geachte heer/mevrouw,

  Zo’n 12 jaar geleden heb ik permanente eyeliner laten aanbrengen bij jullie, en het zit er nog steeds! Echt super!

  Maar ik wil het nu wel weer graag even een touch up geven voor mijn bruiloft in april.

  Hanteren jullie dan ook het bedrag van €85? En is er wellicht nog ergens een plekje in februari of maart?

  Mvg Femke Woudenberg

  • Hallo femke,
   Gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk!
   Ook na 12 jaar hanteren wij gewoon het bedrag van €85,– hoor. (als het nog maar zichtbaar is)en er is nog wel plaats in februari of maart.
   Misschien kun je het beste even bellen voor een afspraak.

   groetjes ypkje

 2. Ik heb lang gewacht om een afspraak te maken om permanente eye-liner te nemen. Achteraf had ik het veel eerder kunnen doen. Angst hoef je niet te hebben. Ypkje is kundig en stelt je erg op je gemak.
  Het resultaat ziet er erg mooi uit en ik krijg leuke reacties.

 3. Heb mijn wenkbrouwen laten bijwerken..
  Vriendelijk..en correct geholpen..
  Heel mooi gedaan ook..
  Volgende keer weer naar Ypkje 
  Zeer tevreden
  Gr. Hermiena

 4. Morgen laat ik mijn wenkbrauwen én eyeliner (boven en onder) weer bijwerken. Ypkje is een vakvrouw, die altijd eerlijk advies geeft! Ik ben al jaren een zeer tevreden klant. Het gemak van permanent make up….. ik kan het iedereen aanraden 🙂

  • Vandaag heeft Ypkje mijn eyeliner weer perfect bijgewerkt. Ook mijn wenkbrauwen laat ik ieder jaar even bijwerken. Zo ontzettend blij met deze kunstenaar. Ypkje doet haar werk vol passie en adviseert je heel goed als je twijfelt. Naar Ypkje is een uitje ze is zo goed in haar werk en een ontzettende gezellige vrouw.

 5. hallo ypke.
  donker haar,en blonde wenkbrouwen.toch heb ik pernamentemake -up,bij je laten zetten,je had me wel verteld dat die bl haartjes zichtbaar bleven,en dat was zo.was daarom niet zo tevreden.vorige week weer bij je geweest,en zijn ze weer behandeld,tot volle tevredenheid de bl haartjes even met een potloodje,en klaar.En je wilde er niet voor betaald worden,wat een service,geweldig .nogmaals bedankt,je leverd perfekt werk,en bent een schat van een vrouw.vr groeten corry van Zwol.

 6. Vriendelijk en vakkundig geholpen door Ypkje! Ben tevreden met de wenkbrauwen die gezet zijn en de eyeliner boven mijn ogen waarvan ik wilde dat ze zo dichtbij mogelijk bij de haartjes geplaatst werden zodat het zo natuurlijk mogelijk eruit ziet. En ik vind dat deze zeer geslaagd zijn. Dankjewel Ypkje!

 7. Heel erg bedankt Ypkje voor het bijwerken van mijn wenkies en ook namens mijn schoondochter voor het zetten van haar prachtige wenkbrauwen … we zijn echt super tevreden … je bent een topper…

  Groetjes Sjoukje Bootsma

 8. In januari onze wenkbrauwen bij laten werken, na 2 weken even weer terug voor een correctie! Ze zijn nu helemaal weer top,en Ypkje had gelijk niet weer zolang wachten(4jaar) deze opmerking nemen wij ter harte aan. Groet en tot de volgende keer( de Dames van de groene Jassen)Bonnie en Reina

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.