Over ons

Ypkje  Mulder-Wedman is al sinds 1992 actief als allround schoonheidsspecialiste met als specialisatie Permanent Make-up.

Ze is begonnen in Surhuisterveen boven een kapsalon, na 2 jaar van groei is het huidige pand gekocht waar meer ruimte was voor verschillende behandelingen. In het jaar 2000 heeft ze de schoonheidssalon verkocht aan haar medewerkers en is zichzelf toen volledig toe gaan leggen op de permanente make-up. In het pand aan de Betonwei vestigen zich nu dus 2 bedrijven nl. Instituut voor Permanent Make-up en schoonheidssalon Aphrodithe.

Als perfectionist zoek ze altijd naar manieren om nóg beter te worden. Ypkje volgt daarom de nieuwste trends en bijscholingen op het gebied van PMU. Ze zorgt er voor dat uw permanente make-up helemaal op u persoonlijk wordt afgestemd. Ze vertaalt uw wensen in een prachtig resultaat. Rekening houdend met huidstructuur, materiaal, techniek, kleur en vorm.

 

Gastvrijheid en jezelf op je gemak voelen vind ik heel belangrijk. Ik haal elke dat weer voldoening uit tevreden mensen die mijn praktijk verlaten!

U bent altijd van harte welkom!

Vriendelijke groet, Ypkje Mulder-Wedman

18 gedachten over “Over ons

 1. Hallo Ypkje,
  Ik ben zo blij dat ik bij je ben geweest, mijn bril vond ik altijd waardeloos staan dus altijd maar mijn lenzen in.
  Nu heb ik regelmatig mijn bril op.
  Ik ben zo blij met mijn nieuwe wenkbrauwen en permanente eyeliner, hiervoor mijn dank.
  Je hebt het prachtig gedaan, ik voel mij gewoon mooi.
  Margriet.

 2. Hallo Ypkje,

  Ik was al blij met mijn wenkbrauwen die jij ook al zo mooi gemaakt hebt ,maar ben vandaag ook weer errrrrrrrrrrrrrrrg blij dat jij mijn eyeliner boven en onder ook alweer zo prachtig hebt gedaan .Heel erg bedankt .
  Veel lieve groetjes Klaasje

 3. Vandaag voor tweede keer geweest eerst eyeliner onder en boven. Nu voor wenkbrauwen ziet er super uit top!! Helemaal happy… ondanks mijn angst heb je me echt op gemak gesteld. Dank je. Liefs martje

 4. Hoi Ypkje

  Vorige week voor de 2e eye-liner behandeling geweest , het is heel mooi geworden echt fijntjes. Ik ben er super blij mee. nooit meer uitlopen van de lijntjes en veel meer expressie in het gezicht. Ik had het veeeel eerder moeten doen!!!!!! Heel erg bedankt en we houden contact.
  Groet,
  Dikky.

 5. Ik ben gisteren geweest voor de tweede behandeling van mijn permanente eyeliner. Als ik alles had geweten had ik het járen eerder laten doen. Het is me zo meegevallen en het is zo ontzettend handig. Je ziet er ’s morgens direct al uitgeslapen uit, je wallen vallen minder op, je ogen spreken meer en je hoeft niet meer bang te zijn dat je eyeliner vervaagt door regen, een wat vettige huid, warmte, zwemmen of huilen. Echt Ideaal, een aanrader!

 6. Vandaag voor de derde keer de behandeling gehad voor de permanente wenkbrauwen.
  Erg tevreden over het resultaat en ook erg tevreden over de totale behandeling door Ypkje.
  Ze is een vakvrouw die weet wat het beste bij je gezicht past en geeft ook goede adviezen omtrent de vorm en de kleur van je permanente make-up.
  Kortom een geslaagde behandeling met een zeer mooi resultaat.
  We hadden dit jaren eerder moeten laten doen.
  Hartelijke groeten,
  Lia en Irene

 7. Hey Ypkje!

  Gisteren ben ik bij je geweest om mijn eyeliner iets dikker te maken. het resultaat is geweldig!!! hetis nu precies hoe ik het wou hebben! Ben er echt zo blij mee, echt een aanradeer ( wat ik dan ook iedereen in mijn omgeveing aanraadt 🙂
  En een geweldigde service, je bent echt een top-vakvrouw!

  groetjes Monique
  p.s. een foto hiebij plaatsen kon ik helaas niet…

 8. hallo Ypkje Ik ben nu voor de tweede keer bij jou geweest voor mijn wenkbrauwen ik ben zeer tevreden je legt de mensen uit wat het beste bij je past.Ik heb jarenlang met een wenkbrauw potlood geknoeid en nu ik dit heb ben ik super blij wat een uitkomst zeker een aanrader voor die mensen die net als ik met een potloodje je wenkbrauwen moest tekenen.Ik zal dit iedereen aanraden om hier naar toe te gaan.Een geweldige mens is die Ypkje. Echt een vak vrouw.

 9. Bij deze vakvrouw ben je in goede handen. Superblij met mijn permanente make-up. Mijn wenkbrauwen zien er nu prachtig en natuurlijk uit. Ook de eye-liner onder en boven is erg mooi geworden. De service die ze geeft is top! Twijfel je ergens aan; ze kijkt er naar en past het eventueel nog wat aan. Geen moeite is haar teveel om een klant tevreden naar huis te laten gaan. Dat vind ik heel bijzonder aan Ypkje. Een spontane, hartelijke vrouw waarbij je je meteen thuis voelt. Zeer kundig en zeker aan te bevelen!

 10. Fijn dat er aandacht aan mij besteed is om te kijken wat het beste bij mij past. Goede uitleg en Ypkje is duidelijk een perfectioniste in haar werk. Ben zeer tevreden met mijn eyeliner en kom binnenkort snel terug voor mijn wenkbrauwen!

 11. Tover Ipkje, totaal geen spijt dat ik voor mijn wenkbrauwen bij jou ben geweest.
  Voel me herboren; geen gezeur meer om met potlood je toonbaar te maken….
  Super om met 77 jaar weer zelfverzekerd door het leven te gaan en wens je
  van harte nog veel goed en mooi “tover”werk toe voor vrouwen die niet lelijk hoeven zijn !
  Groetjes, Maud.

 12. Dakzij Irene zijn mijn wenkbauwen prachtig bijgewerkt met hair strokes.
  De kleur is natuurlijk en de vorm perfect! Ik ben zo blij met het resultaat. Bij twijfel, gewoon doen! Irene, je bent een natuurtalent!

 13. wat vond ik het spannend, ik twijfelde heel lang wel of niet permanente make up….lijntje alleen onder…op goed advies van Ymkje toch boven en onder gedaan en wat ben ik er blij mee !! Zo strak er ingezet….ik zou deze salon iedereen aanraden !! Ymkje Super super bedankt !!

 14. Ik had echte nietszeggende ‘kikkervisje’ wenkbrauwen gehad voor de behandeling. Ik wist ongeveer wat voor model ik wou. Ik werd heel professioneel behandeld en geadviseerd. Resultaat is super mooi geworden en chic en echt fancy Ik ben er zelf ontzettend blij mee en ik krijg heel veel complimenten over. Ik vond ook super gezellig daar. Heel erg bedankt!

 15. Mijn wenkbrauwen en eyeliner zijn weer prachtig bijgewerkt door Ypkje.
  Ze werkt erg precies en weet wat mooi bij je past.
  Weer blij met mijn opgefriste blik

 16. Mijn wenkbrauwen en eyeliner zijn weer prachtig bijgewerkt door Ypkje.
  Ze werkt erg precies en weet wat mooi bij je past.
  Weer blij met mijn opgefriste blik

 17. Ik ben echt heel tevreden!! Ik heb mijn eyeliner boven en onder laten bijwerken. Het is prachtig geworden en ik voelde het amper. Er wordt vooraf ook een goede verdovende crème aangebracht.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.