Permanente make-up

 

Permanent Make-up, een unieke pigmentatiemethode voor contourperfectie.

Bekijk nu de behandeling van Jenny bij LifeStyleXperience op Youtube.

De ogen en wenkbrauwen bepalen voor een heel belangrijk deel uw uitstraling. Permanent Make-up is een unieke pigmentatiemethode waarbij de natuur een handje wordt geholpen. Voor het corrigeren van wenkbrauwen en ogen biedt Permanent Make-up veel mogelijkheden. Tevens wordt het gebruikt voor de optische verwijdering van littekens.

Permanent Make-up is een ideale oplossing voor wie het dagelijks opmaakritueel wil omzeilen. Het geeft een natuurlijke uitstraling en is bovendien geschikt voor de gevoelige huid. Permanent Make-up is een micro-implantatie van pigment in de huid. Bij Permanent Make-up wordt een kleurstof in de opperhuid aangebracht. Langs de wimpers  kan men zo, een ragfijne eyeliner aanbrengen. Deze pigmentatiemethode is ideaal om dunne en/of blonde wenkbrauwen  te accentueren. Permanent Make-up vervaagt geleidelijk. Anders dan bij een tatoeage wordt Permanent Make-up in de eerste laag van de huid aangebracht. Het blijft gemiddeld 2 tot 5 jaar zichtbaar, afhankelijk van ieders persoonlijke huidstructuur. Permanent Make-up is niet definitief zoals een tatoeage.

Permanent Make-up zorgt voor een heel natuurlijke uitstraling. Ook zonder aanvullende make-up ziet het gezicht er onder alle omstandigheden mooi en verzorgd uit. Permanent Make-up is een uitstekende oplossing voor iedereen die : * moeite heeft met het opmaken * contactlenzen draagt * haarverlies heeft geleden door ziekte of andere oorzaken. * geen volle wenkbrauwen meer heeft door overmatig epileren * veel aan sport doet * er altijd perfect uit wil zien.

50 gedachten over “Permanente make-up

 1. Ik heb zowel mijn wenkbrauwen laten accentueren als eyeliner rond mijn ogen laten aanbrengen. Ypkje deed dit met vaste hand. Ze is een warme persoonlijkheid die op professionele wijze haar vak uitoefent. Ze gaat voor een natuurlijk resultaat waarbij ze goed luisterde naar mijn wensen.
  Voor mensen die slecht ter been zijn of rolstoelgebonden zoals ik: de praktijk is goed toegankelijk..

 2. gewoon EEN TOPPERTJE!
  Ik zou zeggen : er is geen betere!!. Ze is net zo perfectionist als ik graag had gewild! ..heb nooit eerder iemand durven vertrouwen!.. Hier is men in goede handen.

  Ypkje nogmaals SUPER BEDANKT!

 3. Graag wil ik U Ypkje Mulder aanbevelen ik heb mijn eye-liner onder en boven en wenkbrauwen laten doen naar 100 % tevredenheid ,wilde zelf eigenwijs zijn door n andere kleur te doen dan door haar aanbevolen eerst de kleur die ik wilde maar toch later op terug gekomen en de kleur geworden die zei zij dat het beste bij mij paste en je bent altijd opgemaakt hoeft er niets aan te doen idiaal.
  Ypje nogmaals bedankt .

 4. Het voldoet mij geweldig bij Ypkje. Ik heb ook met één toen ik daar begon een aantal jaren geleden de goede kleur gekregen.
  Ik ga elk jaar voor bijwerken en het voldoet geweldig.
  De beste om aan te bevelen.
  Groetjes antje.

 5. Ik heb lang getwijfeld. Ik wilde graag mijn wenkbrauwen laten bijwerken, maar vond het ook heel eng om te laten doen. Achteraf kan ik nu zeggen dat deze angst voor niets iets geweest. Ypkje is heel professioneel. Ze kijkt naar de vorm van je gezicht en naar dat wat bij je past. Verder luistert ze goed naar je wensen. Ypkje is een warm persoon die je goed op je gemak kan stellen. Ik ben heel tevreden over mijn wenkbrauwen. Ik ben er blij mee!
  Ik kan Ypkje iedereen aanraden!

 6. Ik wilde een professioneel iemand om mijn wenkbrauwen en eyeliners te laten zetten en die heb ik hier gevonden in de gedaante van Ypkje Mulder. Zij staat garant voor het werk dat ze levert en ze zorgt ervoor dat je met een blij en tevreden gevoel, de deur uitgaat. Dat ze daarnaast ook nog een aardig mens is, is mooi meegenomen. Mijn wenkbrauwen en eyeliners zijn prachtig geworden. Ypkje, ik zal je bij iedereen aanbevelen, hartelijk bedankt.

  Wiegertje Bokma.

 7. Sinds 3 jaar heb eyeliner laten aanbrengen waar ik zo veel plezier aan beleef nog elke dag, zo ook mijn wenkbrauwen laten doen, waar ik 1x per jaar voor terug kom om het bij te laten werken.
  De kleur en de vorm past prachtig bij mijn gezicht. ogen en wenkbrauwen maken dát wat je de uitstraalt vind ik, krijg het hele jaar door complimenten..Ypkje, je bent een professional in hart en ziel. ik ben weer erg blij en tot volgend jaar februari. groetjes Connie

 8. In 2010 eyeliner laten aanbrengen en sinds 2012 ook mijn wenkbrauwen laten doen!
  Het staat heel natuurlijk en mooi! Ypkje heeft er gevoel voor en weet precies wat bij je past!

  Bedankt Ypkje!

 9. ik heb lijntjes rond mijn ogen laten plaatsen
  dit gebeurt bijna pijnloos!! dat had ik echt niet verwacht, super
  we hebben stapsgewijs de vorm van de lijntjes bepaald middels verschillende behandelingen, maar wel voor één prijs
  dat is erg fijn, zodat je ziet wat er gebeurt en nog de mogelijkheid hebt, dit aan te passen

  alleen maar tevreden, dank je wel

 10. na een wat mindere ervaring elders zijn wij heel blij dat we bij Ypkje terecht zijn gekomen.
  De wenkbrauwen heeft ze perfect hersteld, en eyliner ziet er ook weer super strak uit!
  Ze heeft veel ervaring en dat merk je.
  Kortom wij zijn weer helemaal gelukkig!

  Groetjes Amy & Elma

 11. Na jaren om het wel of niet te doen. Nu permanente wenkbrauwen laten zetten. Mijn college gaf mij de tip om naar Ypkje te gaan. Ik maakte zelf streepjes als wenkbrauwen, omdat ik door langdurig gebruik van bepaalde medicijnen mijn wenkbrauwen ben kwijt geraakt en niet meer terug gekregen. Wat een geweldige verandering en ben er super blij mee. Ypkje je bent een kanjer en een ervaren en geweldige vriendelijke vrouw. Je voelt je gelijk op je gemak, want het is best spannend. Eind November ga ik ook boven en onder mijn ogen permanente eyeliner laten zetten. Leuk om naar uit te kijken. Ypkje je mag mijn foto’s plaatsen hoor, die je voor en na hebt gemaakt. Nogmaals bedankt!

 12. Ik kwam bij Ypkje om mijn permanente eye-liner te laten bijwerken 2 jaar geleden elders aangebracht. Bijwerken was geen optie volgens haar. Het moest opnieuw worden gedaan. Ypkje heeft een naam hoog te houden!!
  Ik heb bij mijn dochter gezien hoe goed ze is, en nu heb ik zelf ook prachtige permanente eye-liner.
  Niets meer bijtekenen echt super. Het is zo mooi geworden!!!!
  En het was nog gezellig ook.
  Ypkje hartstikke bedankt!

 13. Geweldig blij met mijn wenkbrauwen zo mooi gedaan en prachtige kleur.
  Na de drie behandelingen meteen alles goed nu 1x per jaar bijwerken dan blijven ze mooi.
  Al veel complimenten gehad.
  Ykje weet wat ze doet.
  Spontaan en enthousiast ik voelde mij er meteen op mijn gemak.

  Dank je wel, ykje

  Groetjes Ans

 14. Wenkbrauwen en eyeliner laten zetten door Ypkje, ben erg tevreden!
  Wenkbrauwen zijn prachtig van vorm, precies zoals ik ze zelf dagelijks tekenden en ook de eyeliner zit perfect.
  Misschien niet zoals het volgens de “officiële richtlijnen” hoort, maar wel zoals ik ze graag wilde hebben, waar ik me het prettigste mee voel en wat bij mij “eigen stijl” hoort. Ben er erg blij mee!
  Ypkje is een kundige vakvrouw waar ik zeker volgend jaar naar toe ga om zo nodig alles weer wat te laten bijwerken. Tot dan Ypkje.

 15. 55 jaar; bijziend.
  6 jaar geleden voor het eerst permanente make -up; eyeliner en wenkbrauwen laten zetten bij iemand anders. Toen ook al erg gelukkig mee.
  Het is gewoon fijn om er altijd goed uit te zien, zonder make up.
  Nu was het wel erg vervaagd en zat ik ’s morgens weer te knoeien met een potloodje. Van Ypkje hoorde en zag ik erg goede berichten en die Mevr. waar ik toentertijd was, was er mee gestopt.
  Ypkje heeft veel ervaring en werkt zeer nauwkeurig. Bovendien luistert ze naar je wensen en geeft professioneel advies.
  Zelf dacht ik dat mijn wenkbrauwen wel wat donkerder/zwart konden, maar Ypkje was zeer resoluut en zei; dat doe ik niet, dat past niet bij je!
  Ik heb haar dan ook maar rustig haar gang laten gaan en het resultaat is heel mooi en natuurlijk geworden.
  Mijn gezicht heeft weer een frissere uitstraling en ik zie er daardoor jonger uit 😉
  Eigenlijk heb ik te lang gewacht om het bij te laten werken, maar dat ben ik nu zeker elk jaar van plan te gaan doen en kan het iedereen aanraden; het is pure luxe.
  Ypkje je bent een Kei! Hartelijke groet, Lies.

 16. Via via de naam van Ypkje doorgekregen. Ik was vorig jaar op zoek naar een professional die mijn verkeerd aangebrachte eyeliner kon herstellen.
  En een professional is Ypkje. Na vier behandelingen, waarvoor ik van Middenmeer naar Harkema reed, heeft zij de eyeliner perfect kunnen herstellen. Ze had zo met mij te doen dat zij één behandeling gratis deed. Jemig, waar vind je dat nog. Bij Ypkje! Ik heb door Ypkje ook onder een eyeliner laten aanbrengen. Het ziet er prachtig uit. Daar wil ik die grote afstand wel voor afleggen.

  Ypkje, bedankt voor je goede adviezen, herstelpogingen, gastvrijheid en gezelligheid.

  Tot ziens,
  Corina x

 17. 7 Maart een afspraak met Ypkje voor permanente wenkbrauwen laten zetten. Na zeer hartelijk ontvangst met bakje koffie in een sfeervol ingerichte salon haalde Ypkje mij op voor de behandeling. Spannend,.. maar al gauw voelt het vertrouwd bij haar.! Haar uitleg, goed luisterend oor naar de wens van de klant en haar vakkundigheid maken dat je de gewenste perfecte wenkbrauwen krijgt. Ik heb gekozen voor natuurlijke uitstraling en de hairstroke methode. Vandaag 25 April de laatste behandeling gehad en ENORM BLIJ met het resultaat.
  Ypkje je bent een TOPPER !!

  Tot de volgende keer.
  Hartelijke groet van Rika.

  Voor een ieder die nog twijfeld??? ” net stinne mar d,r hinne”.

 18. Afgelopen woensdag (24 juni 2015) met “lood” in de schoenen naar onze afspraak om samen met mijn vriendin onze wenkbrauwen te laten tatoeëren. We vonden het ontzettend spannend en waren erg zenuwachtig. Al vele mislukte wenkbrauwen voorbij zien komen en je wast het niet zomaar even weg.

  Na 4 dagen kan ik zeggen; had ik het maar eerder gedaan! Mijn wenkbrauwen zijn geweldig geworden! Ik ben er zo ontzettend blij mee! Voor iedereen die nog twijfelt, gewoon doen!

  Ypkje bedankt!

 19. Op 12 september naar Irene voor mijn wenkbrauwen geweest, en wederom weer geweldig geholpen. Ik wilde ze iets breder als dat ik had laten zetten de vorige keer .
  Irene heeft ze toen eerst even getekend hoe ik het wilde , wat ik super vond . Daarna heeft ze de haistrooktechniek bij mij geadviseerd, omdat het anders te massief zou worden .
  Ik ben heel blij met dit eerlijke advies , echt super !
  Bedankt Irene!

  Tot de volgende keer!
  Evelien Kaptein

 20. Begin 2016 heb ik mijn wenkbrauwen laten doen mbv de hairstrooktechniek.
  Ik ben er nog steeds super blij mee!!
  Had dit eigenlijk jaren eerder moeten doen.
  Krijg er ook veel positieve reacties op.

  Ypkje, nog heel erg bedankt!!
  Groetjes Liesbeth

 21. Vandaag (12/10/2016) voor permanente wenkbrauwen en bijwerken eyeliner onder en boven bij Ypkje geweest. Na goed overleg besloten de wenkbrauwen niet te doen aangezien ik volle wenkbrauwen heb. Wat een vakkundig en professioneel besluit van je Ypkje, want wat was het makkelijk om de 3 behandelingen te doen. Ze heeft de eyeliner weer strak en keurig bijgewerkt. Ypkje ik raad je aan iedereen aan want je doet het ECHT heel goed en uiterst klantgericht!!

  Groet, Carolien Tolman

 22. k ben door een collega gewezen op “instituut voor permanente make-up”, toen ik aangaf mijn lijnen rondom de ogen na 5 jaar wilde laten bijwerken. Ik ben vlak voor de kerst geweest, en na een hartelijk ontvangst in een verzorgde omgeving, werd ik door de eigenaresse meegenomen naar de ruimte waar de lijnen rondom mijn ogen bijgewerkt zouden worden. Omdat dit een eerste keer op ander adres niet nauwkeurig was uitgevoerd, vroeg dit om een professionele oplossing. Dit is tot volle tevredenheid uitgevoerd waarna ik vandaag de stoere stsp heb genomen ook mijn wenkbrauwen middels stroke techniek te laten bijwerken.
  Ik ben bijzonder tevreden met het eerste resultaat en kom in februari met vertrouwen terug voor een geplande update.

 23. Ik heb nu mijn 2 de behandeling gehad.
  En al zo happy..
  Nu al zo mooi resultaat wauw..
  Echt een aanrader om hier heen te gaan.
  Zo klantvriendelijk ook

 24. Ik ben weer hartstikke blij met het bijwerken van mijn pm eyeliner. Super en pijnloos gedaan.
  Bedankt ypkje!

 25. 8 jaar geleden voor het eerst eyeliner laten zetten en recent weer een touch up. Super tevreden! Professioneel en secuur vakwerk. Ik kan het iedereen aanraden hier heen te gaan. Daarnaast heerst er een zeer prettige ongedwongen sfeer. Er wordt echt gekeken naar wat er bij jou gezicht staat en wat jou wensen zijn.

  Ik ben weer helemaal blij!

 26. Onlangs weer mijn wenkbrouwen na een jaar weer laten bijwerken.
  Ziet er weer Top uit. Zeer tevreden !
  Mensen die twijfelen , niet nodig !

 27. 6 december geweest voor de 2e behandeling van mijn eyeliner. Ik ben er zo blij mee! Zag er enorm tegen op, maat werd enorm gerustgesteld. Had ik dit maar jaren eerder gedaan.
  Heel proffesioneel maar wel met een gemoedelijke sfeer.
  Aanrader dus!

 28. Wat ben ik blij met het resultaat (eyliner boven & onder en wenkbrauwen). Met alleen wat lippenstift in de ochtend ben ik klaar voor de dag. Ik krijg zelfs complimenten van mensen die het een riskante onderneming vonden. Ypkje, hartelijk dank voor de goeie en professionele service. Ik meld mij weer zodra ik dit nodig acht!

 29. Wauw!!! Wat ben ik blij met het resultaat. Eindelijk heb ik mijn wenkbrauwen en eyeliner naar wens. Na jarenlange permanente make-up door iemand anders gezet was ik niet meer tevreden met de kleur en het model. Ypkje heeft de kleur heel mooi gecorrigeerd en de vorm aangepast. Nu zijn ze perfect.

  Super bedankt Ypkje!

 30. Ypkje super bedankt!! Eyeliner onder en boven zijn weer super mooi! Zo lief ze heeft zelfs mijn wenkbrauwen geverfd en wist precies welke kleur er bij mij past (heb rood haar namelijk) had het nooit gedurfd en wil nu niet meer anders. Ook de eyeliners had ik jaren eerder moeten doen zit super strak!
  Bedankt ypkje voor de goede service en professionaliteit!

 31. Ypkje werkt snel en zeer nauwkeurig, ze heeft veel ervaring en het resultaat was nog mooier dan ik had verwacht.
  De vorm van de wenkbrauwen en de kleur zijn precies wat ik wilde, heel natuurlijk maar toch krijgen de wenkbrauwen extra volume.
  Hartelijk dank Ypkje!

 32. Wat zijn wij (moeder & dochter) ontzettend blij met Ypkje haar vakwerk. Mijn moeder heeft weer prachtige wenkbrauwen & ikzelf prachtige eyeliner boven en onder.

  Ypkje is een perfectionist die gaat voor het allermooiste resultaat. Kwaliteit & klanttevredenheid!

  Ypkje super bedankt & wij komen elk jaar weer!

 33. Vandaag heeft Ypkje mijn eyeliner boven en onder het oog bijgewerkt. Werkelijk prachtig wat een kunstenaar is Ypkje . Ook met mijn wenkbrauwen al vier jaar super super blij.
  Zo mooi dat ik haar adres gekregen heb van een buurvrouw die ook door haar is behandeld.
  Ook kun je op haar kennis vertrouwen mocht je twijfelen ergens over. Zij weet precies wat bij je past en mooi staat..
  By the way Ypkje is ook nog eens een hele leuke gezellige vrouw.. Echte een uitje om heen te gaan

 34. Gister is mijn eyeliner bijgewerkt door Ypkje. Prachtig mooi geworden. Ook mijn wenkbrauwen heb ik door haar laten behandelen vier jaar geleden. Wat ben ik blij hiermee. Echt een kunstenaar is Ypkje. Ook als je twijfelt, zij geeft goede adviezen wat wel en niet kan. Een kanjer met passie voor haar werk en klanten. Top!!!

 35. Gister mijn eyeliner laten bijwerken. Prachtig mooi geworden. Vier jaar terug mijn wenkbrauwen laten doen. Super. Ypkje is een kunstenaar met passie voor haar werk en klanten. Bij twijfel geeft zij heel goed advies. Kortom een heel goed adres met een leuke en spontane vakvrouw!!!

 36. Jaren geleden mijn wenkbrauwen laten doen in Almere, inverband met de afstand wat dichter bij huis door Ypkje laten bijwerken. Hier was ik zo tevreden over dat ik ook een eyeliner boven en onder door Ypkje heb laten zetten. Eerste behandeling drie weken terug en vandaag de 2e en laatste behandeling gehad, ook de wenkbrauwen nogmaals aangezet. Super netjes gedaan!!!! Na de 1e behandeling al veel leuke en positieve reactie’s gehad van vrienden en familie. Ben erg blij en tevreden met het resultaat, Ypkje, super bedankt!!!

 37. Enkele jaren terug mijn wenkbrauwen laten zetten in Almere, inverband met de afstand laten bijwerken bij Ypkje. Was hier zo tevreden over dat ik ook mijn eyeliner boven en beneden heb laten doen. 3 weken terug de 1e behandeling en vandaag de 2e behandeling, tevens mijn wenkbrauwen weer keurig bijgewerkt, Super netjes!!!
  Kreeg na de 1e behandeling van de eyeliner boven en beneden al veel leuke en positieve reactie’s van vrienden en familie en ben er erg blij mee.
  Ypkje, super bedankt!!!!!

 38. Ik heb mijn wenkbrauwen en eyeliner laten zetten door Ypkje. Ze denkt met je mee en geeft goed advies bij twijfel. In combinatie met haar ervaring resulteert dit in een prachtig resultaat. Ik ben super blij met mijn wenkbrauwen en eyeliner. Voor permanente make-up ben je hier op het goede adres en de service is top!

 39. Ypkje heeft mijn wenkbrauwen en eyeliner weer prachtig bijgewerkt. Ze werkt precies en weet heel goed wat bij je past.
  Ik heb weer een stralende en sprekende blik van haar gekregen !!

  • Mijn eyeliners bij laten werken. Jaren geleden elders laten plaatsen wat best pijnlijk was dus nu wel een beetje gezonde spanning.

   Maar Ypkje haar behandeling was helemaal niet pijnlijk en zo correct en mooi uitgevoerd. Super blij mee. Over een paar weken laat ik er een kleur accentje bij plaatsen.

 40. Volgens mij was het 2019 toen ik ‘permanente’ eyeliner boven en onder heb laten zetten. Ik ben er nog steeds erg tevreden over! Het is zo gezet dat het minder opvalt dat mijn ene oog een stukje groter is dan het andere. Dat was Ypkje haar idee. Ze is niet alleen goed in haar werk maar ook een prettig persoon. Als het opnieuw moet worden gezet omdat het na verloop van jaren is vervaagd dan ga ik terug naar deze salon. Is de reistijd zeker waard.

 41. Vandaag voor de 2e keer bij deze professionele salon geweest.
  Ypkje heeft bij mij eyeliner onder en boven gezet. Wat een topper deze lieve dame is een vakvrouw!

 42. Zeer tevreden over de werkwijze van Ypkje.Dankzij haar heb ik nu prachtige wenkbrauwen.Nu nog mijn eyeliner bijwerken.Was in het verleden erg pijnlijk bij een andere salon.maar Ypkje heeft mij al een beetje gerust gesteld..

 43. Mijn wenkbrauwen na 4 jaar weer bij laten werken door Ypkje. Ben zeer blij met het resultaat. Een jaar of 5 geleden ook eyeliner laten doen en deze zit nog steeds perfect.
  Ben zeer tevreden over de behandelingen, wordt altijd vriendelijk ontvangen en Ypkje is echt een vakvrouw die weet wat ze doet en wat bij je past.
  Ik kom zeker terug!

 44. Recent mijn wenkbrauwen weer bij laten werken; erg blij met resultaat. Mijn eyeliner ongeveer 5 jaar geleden laten zetten en deze is nog steeds mooi.
  Ik heb alle vertrouwen in deze vakvrouw ennkom zeker terug!

 45. Eindelijk weer wenkbrauwen. had weinig wenkbrauwen meer en ook nog eens licht van kleur. nu eindelijk de knoop doorgehakt en blij met mijn super mooie wenkbrauwen, mooie kleur niet te donker.
  Ypkje top werk

 46. Onlangs de stap genomen om eyeliner te laten zetten. Ik had het nog nooit eerder gehad en vond het vreselijk spannend.
  Maar dat was nergens voor nodig. Ypkje is rustig, vakbekwaam en een perfectionist.
  Ik ben zeer tevreden met het resultaat en kan haar aanbevelen!!

 47. Eerst twijfelde ik wat om mijn wenkbrauwen te laten doen.
  Maar Ypkje stelt je gerust en het resultaat is fantastisch.
  Nu wil ik ook een eyeliner laten zetten.
  Super blij mee

 48. SHINE, wat bin ik bliid mei myn eyeliner ûnder en boppe myn eagen. It resultaat is yn ien wurd prachtich. Ik ‘shine’ hielendal! Ykje is profesjoneel en jout goed advys. Tige tefreden en…. hie ik dit mar earder dwaan litten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.