Contact

Instituut voor Permanent Make-up

Betonwei 1 9281 KR HARKEMA

E-mail: info@instituutvoorpermanentemake-up.nl

Tel. 0512-363747

Heeft u vragen over Permanent Make-up, wilt u informatie of wilt u een afspraak maken? Neem dan contact met ons op, via de mail of telefonisch.

Op maandag, dinsdag en donderdag zijn wij telefonisch bereikbaar van 11.30 tot 12.30 uur. Op woensdag van 13.00 tot 14.00 uur. Natuurlijk kunt u te alle tijde uw naam en telefoon nummer inspreken dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug. 

Behandelingen vinden plaats op afspraak op; maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en Zaterdag. (vrijdag en zondag gesloten).

                     

KvK 01088707 * NL64 ABNA 048.46.10.147 * BTW NL 001 430 160 B48

9 gedachten over “Contact

 1. Vandaag heb ik mijn 2e behandeling gehad voor een paar giga mooie wenkbrauwen.
  Ze zijn me toch mooi geworden, niet van echt te onderscheiden, ik zal je vertellen als je het niet weet denk je, ja mooie wenkbrauwen, en…

  Ik heb al jaren bijna onzichtbare wenkbrauwen, nu dankzij Ypkje heb ik prachtige wenkbrauwen, tevens heeft mijn zelfvertrouwen hierdoor een flinke “boost`” gekregen,

  Dames, mocht je twijfelen, niet doen, heel rap een afspraak maken, je krijgt er geen spijt van !

  • Al een jaar lang heb ik genoten van mijn ‘nieuwe’ wenkbrauwen…super!!

  • Ben zo blij met mijn wenkbrauwen en mijn lijntje om mijn ogen. Ypkje je kan dit echt heel goed. twijfel niet bij Ypkje ben je in goede handen.

 2. Ypkje, wat ben ik op zulke dagen blij met mijn permanente eyeliner. Al heb je het nog zo warm, je blijft er goed uitzien. Een beetje lippenstift ’s morgens en je kunt de hele dag door terwijl ik vroeger altijd bezig was met het bijwerken van die rotstreepjes. Fantastisch en bedankt!

 3. Ben heel erg blij met mijn nieuwe wenkbrauwen! Super resultaat! Het lijkt heel natuurlijk. Ik kan het iedereen aanbevelen. Ik had het veel eerder moeten doen.

 4. Al jaren enorm blij met mijn lijntjes! Zwart met blauw er boven als accent ! Ypkje is een vakvrouw, neemt de tijd en werkt heel secuur.

 5. IK ben heel erg blij met mijn permanente eyeliner en wenkbrauwen. Het is echt super mooi gedaan.
  Ik kan het iedereen aanbevelen.
  Super gemakkelijk en je bent ’s morgens zo klaar.
  Je bent een vakvrouw!

 6. Vandaag mijn eyeliner boven en onder laten verversen. Vijf jaar geleden!!! zijn ze voor het eerst gezet. Toen een prachtig resultaat en nu natuurlijk ook weer! Dank daarvoor Ypkje.
  Wanneer je op zoek bent naar een deskundig en professioneel adres voor het plaatsen van permanente make-up ben je hier op het juiste adres. Zoek niet verder. Maak een afspraak. Laat je onderdompelen in gemeende persoonlijke aandacht. En geniet van een geweldige look na de behandeling.

 7. Vandaag de eyeliner laten zetten. Wat ziet het er fantastisch uit!
  Ik ben er onwijs blij mee, en dan moet ik nog naar de 2de afspraak toe.
  Ypkje is echt geweldig, een echte expert. Je kan al je wensen aan haar kwijt, maar zij weet precies wat bij je past. Perfect! Bedankt Ypkje!

Reacties zijn gesloten.