Wenkbrauwen

Er bestaan op dit moment zeer veel verschillende benamingen voor vele technieken. De ontwikkelingen en trends volgen elkaar snel op. We vinden het fijn om van alles op de hoogte te zijn, dus volgen we regelmatig bijscholingen en cursussen. Zodat we uw wensen zo goed mogelijk kunnen vertalen in het mooiste resultaat.

     file1036

Wenkbrauwen met permanent make-up meteen na de behandeling.

Een goed contact met de klant staat aan de basis van de behandeling. Afgestemd op de vorm van het gelaat, wordt een natuurlijke invulling van de wenkbrauwen bepaald. Na het intekenen en na goedkeuring van de klant, begint de pigmentatie. Er bestaan twee mogelijkheden: de bestaande wenkbrauw wordt  ingekleurd of  haartjes worden bijgetekend.

voor en na de behandeling geheeld resultaat

voor en na de behandeling geheeld resultaat

Om een perfect resultaat te behalen zijn voor de wenkbrauwen meestal 3 behandelingen nodig. Tussen de behandelingen moet minimaal 3 weken zitten, zodat de huid het pigment optimaal kan inkapselen en kan herstellen. De kleur van de wenkbrauwen is meteen na de behandeling ongeveer 3 tinten donkerder dan de definitieve kleur zal worden.

Eindresultaat: een verbeterde uitstraling. Potloodstrepen zijn verleden tijd!

 

9 reacties op “Wenkbrauwen

 1. Vandaag voor de derde keer geweest voor permanente make-up
  Het is echt super mooi geworden… op naar september voor de eyeliner!!
  Bedankt voor de mooie natuurlijke wenkbrauwen

 2. Hoi Ypkje,
  ik wil je nog even zeggen dat ik heel erg blij ben met mijn wenkbrauwen! Ik ging nooit de deur uit zonder mijn wenkbrauwen getekend te hebben. Ik schaamde me voor mijn wenkbrauwen, daar was ik heel onzeker over. Nu hoef ik niet meer te tekenen, het scheelt tijd, potloden. Het is gewoon heerlijk! Ook dat je nu gewoon over je gezicht heen kan wrijven, zonder dat je wenkbrauwen er deels af gaan.
  Bedankt hiervoor!
  Groetjes, Thea

 3. Beste ypkje en Irene,
  Vandaag langsgeweest voor de laatste behandeling van de permanente wenkbrauwen.
  Ben heel erg tevreden, het ziet er heel natuurlijk uit. Mooie kleur en vorm. Geen gedoe meer met wenkbrauwpotlood. Bedankt voor jullie deskundigheid!!
  Groetjes, bea

 4. Wat een topper die Ypkje! Je wordt warm en enthousiast ontvangen en op betrokken en bekwame wijze heeft ze het prutswerk van een ander hersteld.
  Dankjewel!

 5. Ben nu voor de derde keer voor mijn wenkbrauwen geweest (ik laat ze ongeveer jaarlijks even bij werken) en kan het iedereen aanbevelen. Ypkje maakt heel natuurlijke wenkbrauwen en luistert goed naar je wensen. Ik ben er echt weer superblij mee!!! Mijn ene wenkbrauw was iets korter dan de ander en ook dat is nu weer heel mooi bijgewerkt. Weer heel erg bedankt en tot volgend jaar!

 6. Corry van Zwol sept 2020.
  van daag voor de tweede keer geweest.ben zo blij dat ik doorgezet heb,het is nu al zo mooi.niet meer laten verven,of met het potlootje streepjes maken.ypke is geweldig.heel veel dank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *