Wenkbrauwen

Er bestaan op dit moment zeer veel verschillende benamingen voor vele technieken. De ontwikkelingen en trends volgen elkaar snel op. We vinden het fijn om van alles op de hoogte te zijn, dus volgen we regelmatig bijscholingen en cursussen. Zodat we uw wensen zo goed mogelijk kunnen vertalen in het mooiste resultaat.

     file1036

 

Wenkbrauwen met permanent make-up meteen na de behandeling.

Een goed contact met de klant staat aan de basis van de behandeling. Afgestemd op de vorm van het gelaat, wordt een natuurlijke invulling van de wenkbrauwen bepaald. Na het intekenen en na goedkeuring van de klant, begint de pigmentatie. Er bestaan twee mogelijkheden: de bestaande wenkbrauw wordt  ingekleurd of  haartjes worden bijgetekend.

voor en na de behandeling geheeld resultaat

voor en na de behandeling geheeld resultaat

Om een perfect resultaat te behalen zijn voor de wenkbrauwen meestal 3 behandelingen nodig. Tussen de behandelingen moet minimaal 3 weken zitten, zodat de huid het pigment optimaal kan inkapselen en kan herstellen. De kleur van de wenkbrauwen is meteen na de behandeling ongeveer 3 tinten donkerder dan de definitieve kleur zal worden.

Eindresultaat: een verbeterde uitstraling. Potloodstrepen zijn verleden tijd!

 

Geheeld resultaat na 1 behandeling.

Prachtige wenkbrauwen gemaakt dmv verschillende technieken.

12 gedachten over “Wenkbrauwen

 1. Vandaag voor de derde keer geweest voor permanente make-up
  Het is echt super mooi geworden… op naar september voor de eyeliner!!
  Bedankt voor de mooie natuurlijke wenkbrauwen

 2. Hoi Ypkje,
  ik wil je nog even zeggen dat ik heel erg blij ben met mijn wenkbrauwen! Ik ging nooit de deur uit zonder mijn wenkbrauwen getekend te hebben. Ik schaamde me voor mijn wenkbrauwen, daar was ik heel onzeker over. Nu hoef ik niet meer te tekenen, het scheelt tijd, potloden. Het is gewoon heerlijk! Ook dat je nu gewoon over je gezicht heen kan wrijven, zonder dat je wenkbrauwen er deels af gaan.
  Bedankt hiervoor!
  Groetjes, Thea

 3. Beste ypkje en Irene,
  Vandaag langsgeweest voor de laatste behandeling van de permanente wenkbrauwen.
  Ben heel erg tevreden, het ziet er heel natuurlijk uit. Mooie kleur en vorm. Geen gedoe meer met wenkbrauwpotlood. Bedankt voor jullie deskundigheid!!
  Groetjes, bea

 4. Wat een topper die Ypkje! Je wordt warm en enthousiast ontvangen en op betrokken en bekwame wijze heeft ze het prutswerk van een ander hersteld.
  Dankjewel!

 5. Ben nu voor de derde keer voor mijn wenkbrauwen geweest (ik laat ze ongeveer jaarlijks even bij werken) en kan het iedereen aanbevelen. Ypkje maakt heel natuurlijke wenkbrauwen en luistert goed naar je wensen. Ik ben er echt weer superblij mee!!! Mijn ene wenkbrauw was iets korter dan de ander en ook dat is nu weer heel mooi bijgewerkt. Weer heel erg bedankt en tot volgend jaar!

 6. Corry van Zwol sept 2020.
  van daag voor de tweede keer geweest.ben zo blij dat ik doorgezet heb,het is nu al zo mooi.niet meer laten verven,of met het potlootje streepjes maken.ypke is geweldig.heel veel dank.

 7. Ik had een afspraak voor het zetten van permanente make – up voor de wenkbrauwen. Er werd me al snel heel eerlijk verteld dat het niet zo zou worden zoals mijn verwachtingen waren. Mijn wenkbrauwen zijn erg licht van kleur dus zou dan zelf nog wel bij moeten tekenen / verven. Hierom samen besloten om het niet te doen. Er is toch een half uur tijd aan me besteed zonder dat ze iets op me hebben kunnen verdienen. Over de behandeling zelf kan ik dus geen review geven maar wel over de klantvriendelijkheid en de eerlijkheid. Deze zijn echt super top. Ik ga waarschijnlijk binnenkort afspraak maken voor de eye liner. Tot slot zelfs nog een presentje mee naar huis gekregen. Bedankt Ypkje en waarschijnlijk alsnog tot binnenkort!

 8. Vorig jaar maart mijn wenkbrauwen en eyeliner (boven en onder) voor de eerste keer laten behandelen. Al na deze eerste behandeling heel blij met het resultaat. Na 3 behandelingen helemaal. Ben iedere dag blij dat ik deze stap heb gezet (op aanraden van mijn zus). Had ik veel eerder moeten doen. Geen gedoe meer met potloden etc. Een heel mooi en natuurlijk resultaat! Ook de behandelingen vielen mij heel erg mee, heb er geen last van gehad. Dankjewel Ypkje!
  Iedereen die dit overweegt raad ik jouw instituut aan.
  Nu de afspraak maken voor het jaarlijks bijwerken.

 9. hallo ypke
  had volgens mij al een reaxie gegeven ,maar vind het niet terug,due nog maar een keer.ik wil wel dat je weet ,dat ik je zeer dankbaar ben ,voor de kosteloze service behandeling.vind je een schat van een vrouw,en hoop nog lang van deze gave,{want dat vindt ik het}om de zoveeltijd gebruik te kunnen maken.groeten van corry van zwol.13 juni 2021

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.