Eye-liner

Eye-liner onder en boven meteen na de behandeling:

Bij het aanbrengen van eyeliner, op het onder- en/of boven ooglid, speelt de vorm van het gezicht en de ogen een belangrijke rol. Samen met u wordt beoordeeld welke vorm en kleur de eyeliner  moet hebben om in het geheel te passen. Het resultaat van de verfijnde techniek mag er zijn: de ogen spreken veel meer en de lijntjes zijn altijd perfect in model. Op elk moment, dag en nacht, een natuurlijk en zeer verzorgd uiterlijk.

Om een perfect resultaat te behalen zijn voor de eye-liner meestal 2 behandelingen nodig. Tussen de behandelingen moet minimaal 3 weken zitten, zodat de huid het pigment optimaal kan inkapselen en kan herstellen. De kleur van de eye-liner is meteen na de behandeling ongeveer 3 tinten donkerder dan de definitieve kleur zal worden.

Eye-liner met boven tussen de wimpers zwart en onder blauw. 

High light met de kleur: mos groen, meteen na de behandeling

Het geheelde resultaat na 1 high light behandeling met de kleur; Deep turquoise.

Nadat de ‘basis’ eye-liner is aangebracht, is het mogelijk om een gekleurde lijn boven de eyeliner te plaatsen. Dit geeft een sprankelend effect, en accentueert de kleur van uw ogen. Er zijn vele mogelijk heden wat betreft kleur en vorm. Eindresultaat: Ogen gaan nog meer spreken.

Het bovenstaande maakt: Instituut voor Permanent Make-up een betrouwbaar adres voor het laten aanbrengen van een perfecte Permanent Make-up en staat garant voor een optimaal eindresultaat !!!

 

 

4 gedachten over “Eye-liner

  1. Hallo,
    Wat ben ik blij met mijn wenkbrauwen en eye-liner!! Goed gedaan Ypkje! Mijn zusje die in Duitsland woont was zó enthousiast dat ze hiervoor naar Nederland wil komen en graag eye-liner bij jou wil laten zetten!! Ben benieuwd!!

  2. Ik ben super tevreden over mijn permanente eyeliner (boven en onder)! Een heel mooi en natuurlijk resultaat! Ook de behandelingen vielen erg mee, heb er weinig last van gehad. Kortom, een echte aanrader, bedankt Ypkje!

  3. En dan zit de permanente make up erop! Na tijden van twijfel toch de knoop doorgehakt. En wat ben ik er super blij mee. Ypkje wat heb je het mooi gedaan. Het resultaat is helemaal naar mijn zin! Nogmaals bedankt Ypkje.

  4. Nog elke ochtend super blij met mij permanente eye-liner(boven&onder)!
    Mensen twijfel niet meer en ga naar Ypkje,je krijgt er zeker geen spijt van!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.