Behandelingen

wenkbrauwen

eye-liner

laserbehandeling

Informatie en veiligheid

Het toepassen van Permanent Make-up is -mits vakkundig uitgevoerd- een volkomen veilige methode zonder nadelige gevolgen. Ypkje Mulder-Wedman voert de behandelingen sinds 1992 in haar eigen salon in Harkema (Fr.) Het is vanzelfsprekend dat zij in het bezit is van de vereiste GGD vergunning. Het aanbrengen vereist vakkundigheid en precisie. Goede apparatuur, gedegen scholing en perfecte kleurstoffen garanderen een mooi en duurzaam resultaat. De pigmenten worden ingebracht met behulp van de Derma Medical. Dit apparaat voldoet aan de voorschriften van het Stivas en zijn TÜV en CE gekeurd. De te gebruiken materialen voor de pigmentatie blijven steriel verpakt tot vlak voor de start van de behandeling. Hierdoor is het mogelijk om de pigmentatie uiterst hygiënisch en veilig te laten verlopen. Het bovenstaande maakt: Instituut voor Permanent Make-up een betrouwbaar adres voor het aanbrengen van een perfecte Permanent Make-up en staat garant voor een optimaal eindresultaat! Op www.veiligpmu.nl is te zien welke salons aan deze eisen voldoen. Zie ook Voor- en nazorg PMU.

30 jaar permanent make-up

4 gedachten over “Behandelingen

 1. Superblij met mijn permanente eyeliner. Krijg veel complimenten.
  Alles kan en alles mag bij Ypkje…heel relaxed sfeertje….en n mooie salon. Kortom top! Was de reis Roden-Harkema zeker waard! Dank je wel!

  Zaterdag 4 oktober 2014 nabehandeling…ook zo mooi dat je op zaterdag kunt komen. Voor mij helemaal geweldig.

 2. Lieve Ypkje,

  Do bist un VAKVROUW Ypkje! M,n wenkbrauwen super mooi gezet en helemaal geen korstjes.Je ziet me in september weer voor de 2e keer. Aantal jaren geleden bij mij ook pijnloos de eyeliner gezet en die zit nog steeds mooi!!

  Bedankt Topper

  Liefs
  Barbara

 3. Ypkje, ik ben super blij met de permanente eyeliner. Je bent super vakkundig. Mijn moeder is ook heel tevreden met haar eyeliner en de wenkbrauwen. We bedanken je voor alle goede service. Wij kunnen iedereen aanraden om bij jou dit te doen. Je expertise is geweldig. Bedankt, groetjes Susan en Janna.

 4. Vriendelijk en vakkundig geholpen door Ypkje! Ben tevreden met de wenkbrauwen die gezet zijn en de eyeliner boven mijn ogen waarvan ik wilde dat ze zo dichtbij mogelijk bij de haartjes geplaatst werden zodat het zo natuurlijk mogelijk eruit ziet. En ik vind dat deze zeer geslaagd zijn. Dankjewel Ypkje!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.